Reklam



Hej bloggen!

Jag har just fått min första reklam som är skriven till MIG i MITT namn. Haha det känns som ett stort steg in i vuxenvärlden att få reklam! :D Däremot är reklam kanske inte så roligt men iaf!
Imorse när jag skulle gå ut genom dörren så fick jag plötsligt rätt så stark yrsel, kändes liksom ostadig på benen och lite skakig typ. Det höll i sig jätte länge, när jag kom till skolan hade jag fortfarande yrsel. Då fick min mentor (som är sjuksköterska) ta blodtryck på mig, jag hade faktiskt ganska lågt blodtryck, lägre än jag brukar iaf. Jag brukar ligga kring 120/70 typ. Men då låg jag på typ 95/40. Skuuuuuumt! Jag som hade sovit mycket, ätit en ordentlig frukost och druckit massa vatten....
Jag har också fått lära mig att ta blodsocker det var as niiiice. Vår praktiksamordnare hade diabetes så han berättade lite för oss om det, dessutom visade han och berättade om alla sina skador. Hahaha han hade ju fler skador än en krigsveteran! :D

Puss <3<3<3

Peddo or not?



Hej bloggen!
Som rubriken lyder "Peddo or not?" bör jag ens svara på detta meddelande eller är det ett solklart exempel på en pedofil/våldtäktsmans sätt att lura puckade småtjejer som jag? Eller är det helt enkelt så att gubben stöter på mig? Eller kan han vara någon from av modellfotograf och att jag går miste om något om jag inte svarar?
Inget i hans profil tydde på att han var fotograf, dvs. han hade inga flashiga modellbilder i sitt fotoalbum, han var utbildad till elektriker och han var född 1977... What the hell betyder detta? :S

Puss <3<3<3

Badboys



Hej bloggen!

Bad boys, bad boys whatcha gonna do, whatcha gonna do
When they come for you? Bad boys bad boys whatcha gonna do...


Varför blir man så jäkla glad när man hör den där sången och bara vill sjunga med? Tyvärr betyder oftast den låtens närvao hemma hos mig att jag har sexan på och att ett avsnitt av cops är på ingång... Inte så spännande med andra ord.
Jag är lite neddrogad av mina migräntabletter för tillfället så livet leker ju trots migränkänningar. Mähähähähähähähhähähähää!

Tycker btw att min bild visar en riktig badboy! Vad skulle vi göra utan badboys? Jag tappar tråden hej hej hej då!

Puss <3<3<3

I have a virus in my body!!!



Hej hej hej!
Idag fick jag lära mig skillnaden mellan en infektion och ett virus så därför kan jag stolt berätta att jag för tillfället har ett äckligt litet VIRUS i kroppen... Jag har svullna halsmandlar, trött, snorig, ont i kroppen och allmänt seg i skallen. Not nice med andra ord, men det känns ju lite bättre nu när jag i alla fall vet att det är ett VIRUS som orsakar det... Yaaaaaay!
Säger som katten "can't wurk 2day, I haz a bug"! Awsome. Får väl se hur jag mår imorgon... Är det sämre med mig så stannar jag fanemej hemma.

Puss <3<3

Kardiolog



Hej bloggen!
Idag fick jag äntligen träffa en riktig hjärtläkare, en kardiolog. Hon var jätte snäll och lyssnade faktiskt på vad jag hade att säga och det känns bra. Jag fick ta ett ultraljud av mitt hjärta som såg bra ut. Tydligen. Hon sa att själva utformningen, pumpförmågan, kammarfunktionen mm. såg ut precis som det skulle. Fast det kunde fortfarande finnas fel i hjärtats elektriskasystem.

Men hon tyckte att min genomsnittspuls var en aning för hög.
(Låg typ på 86 s/min, normal puls ska helst inte gå över 70 s/min)
((Detta gäller alltså i viloläge))

Dessutom ansåg hon baserat på mitt 48-timmars EKG, att något inte var riktigt normalt. Behöver inte alls vara något farligt, men hon vill i alla fall ta reda på varför mitt hjärta beter sig som det gör eftersom att det inte är normalt som sagt. Jag håller ju på med min "event recorder". Ni vet den där apparaten som jag lägger tummarna på? Hur som helst när resultatet från den har kommit så ska jag oavsett om den visat något eller inte få göra ett arbets-EKG. Där de kan få se hur mitt hjärta uppför sig under ansträngning och förhoppningsvis få svaret till varför jag känner mig så trött. Om detta visar något kanske jag också ska få göra något test för att visa hjärtats elektriska aktivitet...?
Känns ljusare helt enkelt. Kanske lyckas få svar snart! :)
(Eller ja inom ett halvår om jag har tur, sjukvården har ju en del väntelistor...)

Puss <3<3

Galen?



Nu måste jag börja bli galen på¨riktigt, jag är inte det minsta krsiten. Ändå hörde jag en röst i huvudet som sa "Herrens vägar är outgrundliga"... What the fuck?!
:S

Mysig kväll! <3

Jag och PAAAAOW. <3


Sminkbomb.


ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT MIN FUCKING CANADA GOOSE!!! <3

Hej hej bloggen!
Igår var min älskling Paulina här hos mig i lägenheten vi hade det as mysigt, vi tittade på film, åt pizza, godis och cheeeez balls. MUUUMS! Dessutom skrattade vi typ var femte sekund så nu har man typ träningsvärk i magen hahahahaha! :D
Filmen vi såg hette btw valentines day. Den sög. Mycket. Men Taylor Lautner var med så jag fick iaf mitt ögongodis! <3
Puss!!!!!

Tvillingsjäl.




Kan det vara så att det finns någon för alla? Någon som är ens tvillingsjäl, själsfrände eller andra hälft, det finns många namn för fenomenet men existerar det? Jag har alltid velat tro att det där ute någonstans finns någon för mig, bara mig. Någon som kan förstå mig. Som inte ser mina brister som en defekt eller ett fel utan snarare som något gulligt och charmigt. Den personen skulle förstå mig, personen skulle kunna se min själ bara genom att se in i mina ögon. Jag skulle inte längre behöva gömma min sanna natur, jag skulle vara trygg. Trygg i dina armar.

Jag har alltid drömt om att träffa den där speciella personen, jag har alltid föreställt mig att i samma sekund som våra ögon möts så ska vi förstå att vi är menade att vara tillsammans. Men vågar jag? Vågar jag bli älskad och att älska tillbaka? Kärlek existerar inte utan problem, man blir sårad förr eller senare, gäller det även den "rätta"? Tänk om vi inte kan vara tillsammans? Hur ska jag då bara kunna gå vidare med mitt liv med vetskapen att du finns? Jag tror inte att jag skulle klara det, när jag väl hittat dig så skulle mitt liv aldrig bli som förr, jag skulle inte kunna gå tillbaka till den jag en gång var. Kärlek förändrar människor, kärlek anpassar människor. Har människan skapat kärleken eller är det kärleken som har skapat människan?

Kanske är jag bara en romantiker. Som har skapat tron om att den sanna kärleken finns där ute, och att den väntar på mig. Kanske är det bara något jag försöker intala mig själv för att inte tappa hoppet om att livet en dag ska bli bra. Hoppet om att jag en dag ska få känna sann lycka. Men tänk om det inte finns någon för mig där ute? Då är mitt liv uppbyggt på förhoppningar om något som aldrig kunde bli mitt.


Hahaha känner mig lite deep just nu... Ni får ursäkta.

I kissed a girl



Jag drömde att jag kysste en tjej, och jag gillade det.
Det kändes så rätt, det kändes så fel. Nu är jag förvirrad.
Men jag ska inte vara förvirrad för jag har kysst tjejer förut. Inget konstigt med det. Eller?
JAG DÖR.

Hypersomni



Hej igen!
Blev en till post nu när jag insåg att "Hypersomni" stämmer in väldigt bra och att hallucinationerna jag pratade om i tidigare inlägg ingår där. Detta känns lovande men jag får ju inte glömma mitt knäppa hjärta för det kan ju också vara orsaken till tröttheten. Eller också är tröttheten orsaken till hjärtproblemen eller också har jag både hjärtfel och hypersomni. Eller så beror allt på stress och ångest. Wow jag kanske är lite hypokondrisk...

puss <3<3<3

Hypnopomp hallucination



Hej bloggen!
Jag mår bättre igen men det är väl bara en tidsfråga om det händer igen.
Jag är glad igen för jag har kommit på vad det är för knäppa hallucinationer jag har ibland när jag vaknar. De kallas "Hypnopomp hallucination" och brukar för det mesta hänga ihop med en paralys. En paralys har jag dock aldrig fått och är glad för det. Verkar as läskigt. Bilden jag valt visar hur man upplevde en paralys för länge sedan. Det är därifrån myten om "maran" kommer. Man trodde att demoner satt på en bröst och att det var därför man inte kunde röra sig.
Hur som helst så förklarar den här hallucinations teorin inte alla mina sömnrelaterade symtom men jag ska hitta förklaringar! Hehehehehe.
Sådana här hallucinationer och paralyser i samband med insomning eller uppvaknande är relativt vanligt och ungefär hälften av befolkningen har upplevt det någon gång. Men att det händer regelbundet är ovanligare så något är väl lite galet hehe. Det är tydligen vanligt bland missbrukare och schizofrena men det fanns också andra alternativ som jag inte vet om jag platsar i eller inte. Kanske bara har konstigt sömnmönster.

Puss <3<3<3

Jag orkar inte mer nu.

Jag lyckas alltid intala mig själv att "jävlar vad jag är lycklig, gud vad bra livet känns just nu". Men så fort jag börjat tro att det kanske är så, "är jag lycklig?" Då händer något, något negativt. Det behöver inte ens vara en stor grej, ibland är det bara kritik och det borde jag ju klara av. Men innerst inne kritiserar jag mig själv hela tiden och så fort någon annan ger mig kritik så kommer alla jäkla nertryckta halvt bortglömda känslor upp till ytan, kraftfullare för varje gång. Jag klarar snart inte mer. Varför kan jag inte bara skita i alla som kritiserar eller är arga på mig? Allt hade varit så mycket lättare om jag faktiskt var den korkade blondin jag försöker få alla att tro att jag är.

Jag bröt ihop på tunnelbanan idag och började gråta, jag gråter nästan aldrig så fyfan vad jag skämdes. Tårar tolkar andra som att man är svag. Jag vill inte vara svag. Jag vill inte ta åt mig av alla skit jag får men ändå så gör jag det. Hur mycket jag än försöker intala mig själv och alla andra att jag inte bryr mig. Så är sanningen att jag bryr mig SÅ JÄVLA MYCKET.

Ångestneuros?



Hej hej hej!
Jag läste igenom kapitlet i psykologiboken som handlade om "ångest, fobier, tvång och neuroser". Lite saker här och där stämde in på mig men när jag kom till stycket "Den antiaggresiva karaktären"
så märkte jag att beskrivningen var läskigt likt mig. Jag kan ju säga så här, den där texten kunde lika gärna ha varit en beskrivning av mig... Kan det innebära att jag har en slags ångestneuros eller kan det vara så att det bara är min personlighet som är så helt enkelt? :S

Smalville copy cat på saw?



Hej igen!
Imorse så mådde jag inte så bra så jag stannade hemma från skolan, när jag satte på tv:n så fanns det inte mycket att se så det slutade med att jag såg på smalville. Avsnittet hette "mercy" och det var verkligen en ripoff på saw, Killen på bilden blev instängd i ett rum och där satt en kille i en tv apparat med en mask och han sa "Do you wan't to play a game?" och lät nästan exakt som i saw. För att komma ut ur rummet var han tvungen att gå på ett galler golv med eld under så att varje steg var olidligt smärtsamt, han var samtidigt tvungen att balansera högantändlig vätska i hinkar. När han kommit till slutet av rummet var han tvungen att balansera hinkarna på en krok och på så vis kulle dörren öppnas... Alltså allt var EXAKT som i saw. Filmen saw kom först så alltså har manusförfattaren till smalville snott hela konceptet... Hur fan kom de undan med det? Hahahaha alltså jag kunde inte hålla mig för skratt man kan väll inte stjäla en story så där rakt av, speciellt inte från en av de kändaste filmerna genom tiderna? Sjukt.

She was alive before she died.



Hej bloggen!
Var bara tvungen att dela med mig av denna fin fina bild. Nu vet jag att man lever innan man dör. Det visste jag inte innan! :)
Mähähähähähhääh
puss <3<3<3

Brittany Murphy



Heeeeej hej bloggen!
Ett av våra kontaktbarn gick förbi tv:n när jag tittade på filmen "uptown girls" och nästan skriker "Jossan, jossan, det där ser ut som duuuu!"
Vette fan om hon ser ut som jag, gör hon? Hon har ju fel ögonfärg och så men lite lik kanske...?
Såg precis att hon är död förresten, det visste inte jag. Jag som gillar henne... :(
R.I.P

Ögonfrans serum

...

Hej!
Tänkte bara att jag skulle passa på att visa att sånt här ögonfrans serum faktiskt fungerar, det är dyrt som fan men jag testade det för några månader sen och så här långa ögonfransar hade jag efter att ha använt produkten i ungefär 6 veckor:



Det var faktiskt helt sjukt hur bra det fungerade... Ser fan ut som lösögonfransar... Det enda minuset är att man blir lite röd runt ögonen och det var därför jag slutade använda det. (Och för att det är SVINDYRT) Jag var trött på att behöva använda massor med smink runt ögonen för att täcka det röda. Utan smink såg jag ut som en cancerpatient ungefär. Men det kan ju ha berott på att jag har känslig hy så denna produkt får fyra av fem toasters! Super kul!

Jag har en pudel på huvudet!!!



Hej hej hej kära lilla blogg som ingen läser! (ännu ;D)
Jag har inget direkt intressant att säga men här får ni en jätte fin bild på hur mitt hår blir efter att jag tar ut en sån där "slarvig knut" som man haft en hel dag. Man får helt enkelt en frisyr som får andra att tro att man antingen är copy cat på en pudel eller att det faktiskt sitter en pudel ovanpå huvudet. Så här ledsen och ful blir man alltså! Mähähähähähäääääää...!
Nu ska jag läsa lite i min fin fina bok "Jagad" heter den och verkar hitills helt ok.

Puss till alla snälla och bajskastning på alla dumma!

Ps. Ja, jag är efterbliven Ds.

Träning för hela slanten



Hej bloggen!

Nu kom jag precis hem från träningen, jobbigt var det... som fan.
Nu håller jag på att laga mat, det blir fisk och potatis. Muuums! :)

Puss <3<3<3

Hjääälp!



Jag är typ rädd, ena sekunden står jag på tunnelbanan och säger hejdå till Terese, nästa sekund står jag hemma i min hall. As läskigt allt känns typ overkligt som om jag egentligen inte är här... hela hemresan känns som en dröm eller något, otydligt och konstigt. Som om det aldrig hände. Hjääälp.... :S
Fick bli en bild från igår förresten för just nu ser jag ut som en sönderknarkad hora.

JAG VILL INTE PLUGGA



Hej Bloggen!
Jag vill inte plugga men jag måste buhuuhuhuuu! :'(
En positiv sak är dock att jag har internet i lägenheten nu!!!! :D:D:D
Nu ska jag plugga puss på eeeeer! <3

(Skrev det här igår egentligen men det försvann typ hehehhehe....)

RSS 2.0