Sliiiten



Här har ni en sliten liten krabat. En krabat som är sjuk men ändå har tillbringat dagen med städning och disk. Det är även tänkt att jag ska skriva färdigt min uppsats om en stund... Vi får se hur det blir med den saken. Men lite glad är jag, för jag har äntligen plockat bort min EKG-grej. Haha. Dock börjar jag misstänka att min fru har en affär med en präst... Hon hänger på SKUV hela tiden... Fan också. :(


This time I'm not leaving without you.



Ahapp, detta är andra gången jag går hem från sjukhuset med en sådan här pryl fastklistrad. Ett 24-timmars EKG. Elektroderna KILAR och jag vill inget hellre än att slita loss dem. Men det får jag inte, det suger. Ville inte göra värsta stripteasen här så det fick duga med att visa upp dosan och en utav elektroderna. Vackert va? Känner mig som en cyborg, hälften människa hälften maskin. Men maskiner är de mest lättlurade varelserna här på Jorden, så bara ni slide:ar med näsan här längs med min arm (Eller annan kroppsdel, haha) så kommer jag inte att veta att ni är där överhuvudtaget. Då har ni mig allt som i en liten äggskals-ask.

Det känns som om jag är lite kär, men jag vet inte ens i vem. Knasigt värre. Tänk dig för nu Peter, gör ingenting på stubberten.


Status update

Nu ska jag säga er att jag är FAST. Jag har googlat Brolle i timtal, kollat vilken stjärntecken han har och huruvida det skulle passa med mitt eller ej. Jag har lyssnat på alla hans egna låtar och det flesta av hans covers. Något jag också gjort är att kolla klipp med honom på youtube, som på bilden ovan från så ska det låta. Det är en printscreen från en mening där han sjunger "Allt det du ber om det ska du få, men jag vill ha dig naken då..." Jag skrek när jag såg in i hans ögon och tog in vad det var han sa till "mig". Åhåhåhåhåhåh, vill ha honom! ♥
♥♥♥

Jag har en ny "crush"



... Och hans namn är Kjell Junior Wallmark, aka. Brolle Jr. Jag blir helt lost in space när jag ser in i dessa ögon, det finns någonting där, en slags glöd. Jag vet fan inte vad jag snackar om. Hur som helst, älskar hans låtar och älskar han ögon. Haha, men han är nog nästan lite för "ung" för mig? ;)


Long time ago.

En del tid har passerat sedan jag sist skrev i den här bloggen. Mycket har hänt, men samtidigt inget alls.

Jag behöver ett tecken, visa åtminstone att jag är på rätt spår. För jag känner mig vilse.
Jag famlar i mörkret efter det jag tror att jag vill ha men det är aldrig tillräckligt.
För hur mycket jag än hoppas så finns där ingenting att finna, mörkret omfamnar mig.
Jag kan inte andas. Hopplösheten dränker mig. Kväver mig. Förtär mig innifrån.
Jag vill fly, men jag kan inte. För jag vet inte ens vad det är jag flyr ifrån.
Jag vet bara att jag måste bort bort.
Vad vill ni ha av mig?




Bilden är helt orelaterad till den ovanstående texten. Det råkar bara vara så att jag tycker om den här bilden på mig och Sófia! :) ♥ Även om jag ser lite ut som en alien... ;)


RSS 2.0