Aj...





Hej bloggen!

Jag mår så jäkla dåligt... Jag låg nyss ner och vilade och tyckte att pulsen kändes hög så jag räknade slagen, jag kom upp i ungefär 115 slag/per minut. Dessutom fryser jag så jävla mycket. Det här känns fan inte bra. Inte alls. Igår så stannade hjärtrytmen upp i några sekunder flera gånger. Då låg jag inte ens ner även om det är då jag oftast får rytmproblem... Det är så jäkla läskigt när hjärtat stannar, även om det bara gör det under högst fem sekunder åt gången. Man känner hur hjärtat nästan krampar som om det gör sitt bästa för att försöka ådstakomma ett slag, men slaget kommer inte. Trycket man får över bröstet får en att för ett ögonblick tro att det är dags att dö.
Jag var med mystiska "A" igår och försökte att inte låtsas om när hjärtat dummade sig... För vad ska han tro egentligen? Vill ju inte vara den som klagar.

Fjärilar i magen.



Hej bloggen!

Den absolut snyggaste människan jag någonsin har sett la till mig på msn i torsdags, vi har pratat as mycket sen dess. Var uppe hela natten och bara snackade. Så fint namn har han också... Men vi kan kalla honom "A" Eller Mr.Perfect! :D Hhahaha skämt åsido...
Jag har ju ingen aning om hur vi funkar irl, men hoppas att det funkar bra för gillar det jag sett och hört hitills i alla fall! ;)
Nu får jag massa höga förväntningar och det är dumt får då blir man bara besviken... Men vi ska typ träffas imorgon i alla fall! Får se hur det går... :D Önska mig lycka till! Jag är fett nervös... Han är typ waaaaay out of my leauge...

Bild utan smink btw heheheheheheh... 

Puss <3<3<3

Borde sova men vill inte.



Hej bloggen!
Jag borde verkligen sova, nu på en gång. Men jag vill inte. Varför vill jag inte? Jag vill inte till skolan imorgon (eller ja senare idag) jag vill verkligen inte... Ångest som fan, har missat datorkunskapen i typ... Två månader nu. Idrotten har jag inte vart på sen i oktober... Jag måste skärpa mig. Men jag vill inte skärpa mig. Tröttheten håller på att ta livet av mig spelar ingen roll hur mycket eller hur lite jag sover, är ju ändå trött. Det enda som hjälper mot tröttheten är kaffe. Jag som egentligen inte dricker kaffe.
Ingen röd tråd what so ever!

Ser jag inte oskyldig ut på bilden? ;)

Yaaay!



Hej bloggen!

Vet ni vem " http://kandeedrawings.blogg.se/ " är? Det är en tjej som är så grymt duktig på att rita så att hon nu kan försörja sig på det. Hon har en egen internetshop och många kändisar använder hennes kläder (Kläder med tryck som hon har ritat). Hon håller på med ett nytt projekt och ville ha ett passande citat till en bild som hon visade i ett tidigare inlägg, jag skrev på skoj skull "It's ironic how technology strikes right back at you". Nu är den utvald som en favorit, där alla läsare kan få rösta vilken som de gillar bäst. Känner mig hedrad faktiskt även om mitt citat inte skulle vinna! :D Trevligt!!! :D

Puss<3<3<3


Issues



Hej bloggen!


Jag har tänkt på en sak. Kan man vara kär i någon trots att det inte finns någon som helst kroppslig attraktion? Det borde ju ingå någon form av kroppslig dragningskraft för att det verkligen ska vara kärlek... Eller? I så fall har jag aldrig varit kär på riktigt? Det är ju inte så att jag inte har någon sexualdrift, för det har jag. Men jag har aldrig känt mig direkt dragen till någon som jag har varit tillsammans med... As konstigt. Det är något som jag insåg nyligen. Däremot är det lätt att känna sig dragen till någon som man INTE är tillsammans med eller någonsin kommer bli tillsammans med. Jag vill ALLTID ha det som jag inte kan få... Issues?

One more thing, sticks and stones may break my bones but chains and whips excite me.

Puss <3<3<3

110 i vilopuls



Hej bloggen!


Jag har mått as dåligt de senaste två dagarna, haft mycket yrsel, illamående, övertrött och ont i huvudet. Jag har spelat in EKG på min lilla dosa och skickat över till läkaren. Mamma ringde till läkaren idag och hon sa ännu en gång att jag har hög vilopuls men att jag nu har kommit upp ända till 110?!!! 110 i vilopuls är fan inte bra. Inte konstigt att jag mår så dåligt... 110... Jag kan inte ens fatta det själv.

Puss <3<3<3

RSS 2.0